Monday, November 14, 2011

Kisoja ja kursseja

Perjantaina ja lauantaina meillä oli kisat. Pejantaina uimme Wisconsonia vastaan. Wisconsin Badgers on toinen Big 10 joukkue ja koko meidän tiimi oli todella fiilikissään lähdössä voittamaan tätä joukkuetta - varsinkin kun nämä olivat ensimmäiset kotikisat. No, lopputulos ei ollut aivan se mitä odotimme. Wisconsin Badgers on tänä vuonna melko hidas joukkue ja viimeiset lajit laitettiin niin ettemme saaneet niistä pisteitä (exhibitioning the last events), että tulos näyttäisi vähän paremmalta. Itse uin ihan kohtuulliset ajat, mutten kuitenkaan aivan niin lujaa kuin halusin. Tavoite oli alle NCAA B rajan (jolla ei nyt oikeastaan mitään tee, mutta se kuulostaa hyvältä), joka on 55.51 (1.01 jotain). Jäin siitä noin 7 kymmenystä melko huonolla uinnilla. 200 rintaa voitin, mutta aika nyt oli mitä oli (2.06).
Lauantaina kotihalliimme kisaamaan tuli pari alemman divisioonan joukkuetta. Sen oli tarkoitus olla niin sanottu "hyvän mielen kisa" (tämä oli yksi selitys, kun kysyin miksi vaivaudumme) eli tarkoitus oli kai saada helpohko voitto ja toisille joukkueille haastavat vastustajat. Minusta tämä oli lähinnä huonon mielen kisa, koska kisaa ei oikein ollu meidän joukkueille, ja ainakin itse uin vähän huonommin kuin perjantain kisassa. Laitoin kisaraportit linkkeinä tähän tekstiin, jos joku osaa englantia ja haluaa niitä lukea.
Tänä viikonloppuna miellä on taas kilpailut kotihallissa. TYR invitational on meidän omat kisat, johon tulee useamman koulun joukkue uimaan. Me kevennetään näihin kisoihin pikkuisen, että saisimme aikoja joilla pääsisi sitten kevättalvella Big 10 Championshipseissä uimaan parempiin eriin "oikeiden uimareiden" kanssa kilpaa. Ilmeisesti karsintojen viimeiset 3 erää ovat tasoitetut ja muut menevät normaalisti.

Perjantaina pääsin valitsemaan seuraavan jakson kussit.
Talvijaksossa opiskelen seuraavia aineita:
Economics: Introduction to Macroeconomics - tarkoituksenani löytää mieleiseni pääaine
English: Expository writing - tarkoituksenani parantaa esseitäni
Political Science - tarkoituksenani löytää mieleiseni pääaine ja oppia lisää asioista
Music: Into to Music - tarkoituksenani saada kurssi