Thursday, April 30, 2009

Vaihto uuteen peheeseen oli taas kerran erittain helppo.

Vietin vain kaksi kokonaista paivaa uuden perheeni luona, jonka jalkeen menimme paivaksi tekemaan viinia Edin (ex host-isa) kanssa.

Sita seuraavana paivana lahdimme Edin kanssa laskettelemaan Mammoth vuorelle.

Matka kesti nelja paivaa. Kaksi paivaa varasimme ajamiseen (Mammoth on 7 tunnin paassa) ja kaksi paivaa hiihtamiseen. Yllatyksena sain myos tietaa, etta kaksi kaveriani oli menossa paasiaslomakseen hiihtamaan kyseiseen paikkaan.

Matka Mammoth vuorelle oli todella hieno! Matkalla todellakin naki kuinka Kaliforniassa on aivan kaikkea. Menimme lapi valtavien peltojen, niitakin isompien aavikoiden ja lumihuippuisten vuorien. Hienointa omasta mielestani oli, kun ajoimme kuivuneen (vain suolaa ja vahan vetta oli jaljella) jarven vieresta ja aivan vieressa oli USA:n korkein vuori. Kaliforniassa voit seista maan matalimmassa paikassa ja nahda kyseisesta paikasta maan korkeimman vuoren.

Yovyimme Edin ystavan mokissa.

Ensimmainen paiva hiihtamassa oli upea, vaikka paiva olikin tuulinen ja yksi kauden kylmimmista. Mammoth on valtava! Jos muistan oikein, rinteissa on muun muassa 28 hiihtohissia! Vuorella oli valtavasti vakea, mutta silti missaan ei ollut ruuhkaa. Hisseihin ei tarvinnut jonottaa kertaakaan.

Toinen paiva oli, jos vain mahdollista, edellistaan parempi! Aurinko paistoi koko paivan ja oli mukavan lammin. Koko paivan hiihdimme, metsissa, tupla mustilla reinteilla ja nopeissa maissa. Edellisen paivan pilvisyydesta johtuen en oikein osannut varautua kovin aurinkoiseen paivaan, joten paloin melko pahasti. Naytin Petteri Punakuonolta punaisen nenani kanssa ja parin paivan kuluttua ihoni alkoi kuoriutua (erittain kuvottava naky), eika asiaa auttanut, etta Atascaderossakin on alkanut olla taas aurinkoista ja noin 30 astetta lamminta.
Seuraavana paivana ajoimme takaisin ja talla kertaa onnistuin pysymaan kereilla yli puolet matkasta. Edkin oli hieman palanut, mutta olimme asiasta taysin samaa mielta: oli hieno reissu!

No comments: