Monday, February 23, 2009

Tosiaan... Olin viikko sitten lautailemassa ensimmaista kertaa elamassani.
Muille ensikertalaisille voin antaa vinkin: pyytakaa mukaan joku, joka voi opettaa jonkin verran tai vaihtoehtoisesti ota jonkinlainen pikakurssi. Nain saatat valttya monen tunnin kaadu-nouse-yrita uudestaan sarjalta.
Vaikka paikat kramppasivatkin noin viikon, yrittaminen on silti kannattavaa. Itsehan matelin ihan sujuvasti makea alas paivan lopulla.

3 comments:

salla said...

me ajateltiin mennä taijan kans lautailee, ollaan käyty suksilla mäessä useemman kerran.. meinaatko oikeesti et pitäs olla joku coach?? kumpikaan ei tosiaan oo koskaan lautaillu enne :D

hoo said...

Salla ma kun olin mun kummien kanssa Saarijarvella ja lautailin ekan kerran, nii mul oli opettaja 1 tunnin verran ja sen jalkeen lautailin itekseen. Kyl siita on sillai hyotyy etta oppii sen tekniikan (eli miten pysya pystyssa...) nopeemmin, muuten voi menna monta tuntia et paasee ees harjottelee kaannoksii yms. Eli lahenna se on nopeempaa. Varsinki jos molemmat ootte eka kertalaisii, nii kannattaa ottaa joku coach ees tunniks.

Uula said...

Jees, niinku Hilla sano... Ite ottaisin koutsin ekaks tunniks ja sen jalkeen lautailisin jos lahtisin uudestaan ku tekisin sen mita tollon tein eli vietin puoltoista tuntia "bunny slope:ssa" ja sen jalkeen lahin makeen. Ei silla etta se se ees kannatti ku maki on kuitenki helpompi ku se pikkumaki ku pikkumaki on joka tapauksessa muhkuroilla kekaroiden kaatuilusta ja hiljenen vauhti tuo nyt muutenki ongelmia.