Monday, October 13, 2008

Lahteako Rotary Conferenssiin vai Homecoming partyyn (senioreitten juhlaan)?

Conferenssiin tietenkin: se on pakollinen. Ei ollut parhaat mahdolliset tunnelmat kun joutui jattamaan valiin hauskan ja piti lahtea kuuntelemaan puhetta.

Ensimmainen ilta meni kuitenkin varsin mukavasti. Emme nukkuneet hotelleissa 
vaan host-perheilla. Perheessa jossa olin viikonloppuna oli toinenkin poika: Wallace Brasiliasta. Pelasimme biljardia ja soimme ja illalla katsoimme elokuvan.

Lauantaiaamuna jatimme aamupuheet valiin ja lahdimme rannalle. Me nelja poikaa ja kaksi rotarisetaa ajattelimme ensin menna surffaamaan, mutta ilma oli niin kylma etta menimme sen sijaan monkiloilla ajelemaan dyyneille. Tajusin etta dyynit on luultavasti luotu tuota
 tarkoitusta varten. Isot luonnolliset hyppyrit ja mahtavat maet olivat aivan upeita ajella ja jos ei ollut oma vuoro ajella (vuokrasimme vain kaksi monkijaa) niin aikaa voi kuluttaa hyppimalla hiekkajyrkanteelta pehmeaan hiekkaan tai istumalla autossa kun toinen rotarisedista ajeli dyyneilla isolla maastoautollaan.

Iltapaivalla kuuntelimme puheita konferenssissa. Sekaan ei ollun niin ikavystattavaa kuin mita olin ajatellut. Monet puhujat olivat tylsia. Pisimman puheen piti kuitenkin entinen kansainvalinen rotaripresidentti. Rec oli aivan loistava puhuja ja puhetta oli hauska kuunnella. Puheen jalkeen sain Recilta samanlaisen pinssin kuin esimerkiksi George Bushilla (sellasen Rec oli hanelle antanut) on.

Kuuden aikaan soimme muun juhlavaen kanssa paivallista. Illallinen oli upea.
Illalla menimme laser taggaamaan. Sen paikan omistaja jossa olimme jo aikaisemmin veljeni ja kavereiden kanssa olleet onkin ratariseta ja han tarjosi ilmasen illan ilmaisten pitsojen la limsojen kera. Olimme pelailemassa kahteentoista asti.

Seuraavana aamupaivana kavimme nayttaytymassa nopeasti lavalla (me vaihto-oppilaat siis) ja lahdimme sen jalkeen kotiin.
Konferenssin jalkeen ei ollut epailustakaan kumpaan juhlaan lahdin mielummin. Konferenssi ei olekaan niin tylsaa kuin milta se kuulostaa.

3 comments:

salla said...

onnistuittekste jäämään jumiin hiekkadyyniin autolla? mä muistan kun namibian aavikkohiekkadyyneillä 5miestä työns meidän autoo ahahaha

mönkkäreillä ja moottoripyörillä ylös-alas hiekkadyynejä..

- i know what you talking about!! ;)
love you babes

Pellava Smith said...

mahtijuttuja taas, hianoo että oot ollu edustamassa! proud of u babe!

u r our hero.

have fun, take care!!!

ptr said...

Uula, siistiä lukea sinun tarinoitasi vaihto-oppilasvuoden tapahtumista. Jatka samaa rataa ja pidä lippu korkealla. Eikä kukaan huomaan kuvissa tai tekstissä ilmenneitä sääntörikkomuksia kuten moottoriveneily tai mönkijällä ajo...

terv ptr