Wednesday, October 1, 2008


"The Hounds also found an extra wepon in the swimming speed of an exchange student Uula Auren. The Hounds won the sprint toward the ball every time after halftime when Auren was put in the sprinter position" 
-Atascadero News
Toinen kerta paikallislehden uutisissa. Ensimmaista kertaa olin lehdessa kun annoin haastattelun vaihto-oppilaudesta.
Kyseinen artikkeli kertoi vesipallo ottelusta SLO(san louis obispo) vs. Hounds(Atascadero Greyhounds) jonka havisimme 8-7 jatkoajalla. Ottelu oli ensimmainen liigapeli.

Viimeaikoina joukkue ei ole ollut kovin voitokas enaa, mutta eikohan se tasta parane. Itse olen (kuten artikkelista voi arvata) alkanut saada myos tarkeammissa peleissa enemman peliaikaa (toivottavasti se ei ole syyna viimeaikaisiin tappihin... :D ).

Viime viikonloppuna olimme Etela-Californiassa turnauksessa (Venturassa). Turnaus oli hauska, mutta itse pelit eivat olleet mitenkaan loistavia. Pelasimme Buena A:ta, B:ta ja C:ta seka Gabrielaa vastaan. Gabrielalle havisimme niukasti, C:n voitimme 16-1 ja A ja B ottelut kaatuivat tuomaripeliin. Mitch kysyikin takaisintulomatkalla: "sinulla taitaa olla kuva etta Amerikassa vesipallotuomarit eivat tieda mita tekevat?". Pitaa paikkansa. Viimeaikoina peleissa on ollut hyvin erikoisia tuomitsijoita.

Turnauksilla ei ole paljoakaan valia mutta liigapeleilla on. Jos paasee liigassa kolmen parhaan joukkoon, paasee pelaamaan jatkosarjaan. Ensimmaisessa liigapelissa pelasimme tappiosta huolimmatta ihan hyvin joten viela on toivoa.

4 comments:

hoo said...

WAUUUUU.... :) vahanko oon excited etta paasen kattoo sun peleja viikonloppuna :) SO proud of you brother!!!!!
nahaan perjantaina!
<3

Pellava Smith said...

makee kuva!
sun pitää tehdä kyl joku leikekirja vuodesta,ottaa talteen lehtiartikkelit!
huippu äijä oot!
<3 <3 <3

Uula said...

jeh. oonki ottanu noi kaks artikkelia talteen...
tanaan oli peli taas (uus turnaus) ja tein maalin ihan tarkeessa ottelussa, ottelussa oikeeta vastustajaa vastaan. tein maalin jatkoajalla, voitettiin 5-4 :D

samaan aikaan kun tein maalin, kaveri veti mut speedoista veden alle. ma vahingossa... (ihan oikeesti vahingossa).... "punched his nose". en tiia uskallanko menna veteen ens kerralla kun pelataan niita vastaan. (ei vaineskaan, SE ei uskalla tulla veteen)

Mun counselor haluu ehdottomasti nahda sut, Hilla. Tapaat Cherien itse asiassa huomenna. Cherie tulee kaymaan.

Harmi etta Mitch (valmentaja) on sen kaverin haissa lauantaina. Se on siisti kaveri, olis ollu kiva jos olisit nahny sen.

Saviruukun päiväkoti said...

hei tuo artiikeli tulee googleen, kun laittaa uula auren! Onnea komeasta pelistä, mam on tietty huolissaan, etei tulisi mitään accident!