Monday, December 27, 2010

Tenerife Top Training (T3) kehuu olevansa parhaimpia paikkoja maailmassa treenaukseen. Toistaiseksi en ole päässyt valittamaan mistään, joten väitteen ei pitäisi olla ainakaan totaalisesti virheellinen. T3 tarjoaa hyvät treeniolosuhteet niin uinnille, tennikselle, jalkapallolle, kuin monelle muullekin lajille.

Uintitreeniä varten tarjolla on monenlaista kivaa. Uintiä pääsee treenaamaan 10 rataisessa pitkässä altaassa tai 8 rataisessa lyhyessä altaassa. Lisäksi sisätiloissa on jacuzzi ja vastavirta-allas. Vastavirta-allas kuulu peruspakettiin kerran. Lisärahasta saa tietenkin useampia kertoja altaassa. Allasta kuvaa kuusi kameraa useasta eri kuvakulmasta. Allas on täydellinen tekniikkakuvauksia varten. Kerron altaasta enemmän, kun pääsemme sitä kokeilemaan. Lisäksi olemme käyttäneet treeneissämme jumppasalia ja kuntosalia. Kaikki muutkin treenialueet ovat myös käytössämme. Valitettavasti niihin ei ole kovin paljon aikaa ja voimia käytettävissä.

T3:ssa kaikkiin muihinkin lajeihin olosuhteet ovat hyvin lähellä täydellistä. Tämän takia haluaisin tulla tänne joskus niin kutsutulle ylimenoleirille. Eli pääkisojen jälkeen ei pitäisikään pitkää lomaa, vaan tulisi tänne pelaamaan tennistä, jalkapalloa, squashia, vesipalloa ja surffaamaan. Cristopher tiesikin kertoa ainakin jonkun Belgialaisen tiimin näin tehneen (3 viikkoa viimeistelya, 2 viikkoa leiriä kisojen jälkeen).

Training Centerissä treenaavat joukkueet majoittautuvat läheisessä hotellissa (Jardin Caleta) noin 15 minuuten kävelyn päässä mäen alla. Kävely ei aamuisin ole unisena kovin hauskaa, mutta päivällä se ei ole ollenkaan paha. Ranskan joukkue aikaisemmalla leirillä kulki matkan aina taksilla, me emme ole niin ainakaan vielä tehneet. Hotelli on aika normaali espanjalainen kolmen tähden hotelli. Huoneet eivät ole kovinkaan kummoisia, mutta ajavat asiansa mitä parhaimmin. Ruoka hotellissa on todella hyvää - varsinkin iltaisin. Joulun aikana ruokapuoli hoituu vielä erityisen hyvin, sillä hotelli järjestää jonkinlaisia gaala-illallisia. Hienoa väkeä kokoontuu hotellille syömään ja tarjolla on kaikkea porosta ja ankasta lähtien (aina suklaamousseen ja pannacottaan).

1 comment:

Pellava Smith said...

Hyvältä näyttää! Ootellaan lisää kertomuksia. Huomenna me siirrytään Espooseen, jee.