Wednesday, December 29, 2010

Leirin seitsemännet treenit ovat nyt takana ja tuleva ilta on vapaata. Illan suunnitelmista ei ole vielä varmuutta, mutta itse ajattelin ainakin mennä melko aikaisin nukkumaan. Kolme kovaa treenipäivää tekivät tehtävänsä. Viime yönä satoi ja tänään päivä on vielä pilvinen. Rannalle emme siis ole todennäköisesti suuntaamassa tänään.

26. päivä aloitimme treenaamisen. Suunnitelmana oli vetää aamuisin vuoropäivin pitempää matkaa ja vesivoimaa. Ensimmäisenä päivänä aloitimme pitemmällä matkalla. Tuntuma oli lentojen ja parin päivän joululoman takia hieman hukassa, eikä illan kova treenikään mennyt täysin toivotusti. Ajat eivät aivan vastanneet odotuksia, mutta tulipahan treenattua.

Seuraavana päivänä vedimme aamulla vesivoimaa ja nopeutta. Illalla sitten oli tarkoitus taas vetää urut auki kovaa. Näin tehtiinkin ja edellisen päivän väsymys ja jumit tuntuivat olevan historiaa. Sekä vapari että rintauinti kulkivat oikein mukavasti.

Tiistaina aamulla oli taas pitkä ohjelma (pitkä matka ei siis tarkoita löysää uintia). Uinti tuntui hyvältä varsinkin löysemmissä vauhdeissa, kovissa vauhdeissa oli turhan paljon touhua verrattuna uintivauhtiin. Illalla oli tarkoitus vetää taas kova treeni. Ensimmäisen sarjan jälkeen siirryimme kuitenkin verryttelyyn, kun väsymys tuntui olevan kaikilla päällimmäisenä tuntemuksena. Yritystä kyllä oli, mutta tulokset jäivät heikoiksi. Omalla kohdallani myös  mereltä saapuneen pilvimassan tuoma viileämpi ilma vaikutti uintivauhtiin. Kylmässä on vaikea vetää kovaa.

Tänään jatkoimme vielä jonkin verran verryttely teemalla, loppuohjelmassa oli vähän kovaakin.
Ilta on meillä vapaa lepoa varten ja huomenna olisi tarkoitus jatkaa siitä mihin jäätiin - takaisin kovaan treeniin.

Puitteet ovat tähän mennessä palvelleet hyvin. Täkäläiseen kuntosaliin on ollut tosin totuttelemista. Täällä on paljon vähemmän vapaita painoja kuin esimerkiksi Märskyssä. Monet laitteet ovat jonkinlaisella paineilmalla varustettuja hässäköitä. Niilläkin saa kyllä jotain tehtyä tärkeimmät vapailla painoilla tehtävät liikkeet kun näkee vähän vaivaa.

1 comment:

auski said...

kuntosalitunnelmaa on suomessakin, roikuin katolla parina päivänä lunta pudottamassa, nyt taas kattoikkunoista tulee täysi valo sisälle. hiihdetty on lähes päivittäin. tsemppiä sinne uintikuvioihin ja ikimuistoista vuoden vaihtumista teille kaikille.