Sunday, December 26, 2010

Teneriffalla

Joulupäivänä oli luvassa pientä vaihtelua Suomen talveen. Aamulla kolmen jälkeen lähdimme isän kanssa ajamaan kohti Helsinki-Vantaa lentokenttää. Lämpötila oli noin 20 astetta pakkasen puolella. Seitsemän aikaan lähti lento Amsterdamin kautta Madridiin ja sieltä aina Teneriffalle asti. Tunnin vaihtoaika Amsterdamissakaan ei tuottanut ongelmia, sillä seuraavan lennon lähtöpakkaan oli matkaa noin 50 metriä. Laukutkin tulivat kaikilla onnellisesti perille. Lennot sujuivat nopeasti ja mukavasti - nukkuen.

Saapuessamme Teneriffan pohjoiselle lentoketälle oli pettymyksen tunne lähellä. Lämpöä oli korkeintaan 15 astetta ja kenttä oli sumun keskellä. Suureksi huojennukseksi huomasimme kuitenkin eteläisen puolen saaresta olevan aivan erilainen. Pilvet eivät tule vuorilta alaspäin, lämpöä ja aurinkoa riittää. Päivälämpötilat ovat noin 25 asteen molemmin puolin, auringossa on tietenkin lämpimämpää.

1 comment:

auski said...

alkaa olla vakioita nämä talven treenileirit. menestystä vaativiin harjoitteisiin ja viisautta levätä ja syödä ja toipua aina ponnistuksista.mielenkiinnolla seuraamme vuoden vaihtumista siellä etelässä.