Wednesday, February 27, 2013

B1G

Viime viikolla kävin vielä pari kertaa hieronnassa koulun omalla hierojalla ja vedettiin muutama kova veto viikon mittaan. Alkuviikosta oli meno melkoisen tahmeaa, osaltaan varmaan hierontojenkin takia, mutta loppuviikosta alkoi vauhti jo löytyä.

Torstaina vedin ylhäältä 50kovaa ja hetkeä myöhemmin kolme 50 metristä rennnon kovaa muutaman minuutin lähdöllä. Ylhäältä meni 25.1 paukusta (noin 27.8) ja alhaalta menin 27.6, 27.7 ja panostin vähän enemmän viimeiseen uiden 26.3 (≈ 29.1 metreillä). Nämä vedin puvulla (vanhalla ja väsyneellä sellaisella, mutta silti). Toiveena olisi että tällä viikolla uudella puvulla ja enemmällä levolla menisi vielä kovempaa.

Eilen ajelimme bussilla tänne Indianaan. Big10 sääntöjen mukaan emme saaneet lähteä ennen puolta päivää, joten lähdimme tuntien loputtua 12.30. Matkan kuului kestää noin 5 tuntia, mutta kun lunta rupesi pyryttämään ja bussi hajosi alle niin matkaan meni pari lisätuntia. Onneksi meillä oli bussissa langaton Internet ja riittävästi eväitä pitämään parikymmentä uimaria tyytyväisenä. Hotellille pääsimme aikaerosta ja edellämainituista syistä johtuen puoli 9. Syötyäni kävin avaamassa reisilihaksia hotellin porealtaassa, jonka jälkeen pääsin vielä matkassa olevalle hierojalle.

Tänään aamulla kävimme katsomassa minkälaista meininkiä altaalla olisi tarjolla. Verryttelyn mahdollisuuskin oli olemassa. Itse puljaamaan 300 jaardia.

Illalla sitten oli avauspäivän kunniaksi kaksi viestiä: 4x50 seka- ja 4x200 vapaaviesti. Itselläni ei onneksi ole täällä pitkäviestiin asiaa, joten sain keskittyä bravuurimatkaani - 50 rintaa.

Selkä- ja perhosuinnissa jäimme muiden kelkasta, ja tänä vuonna jouduimme tyytymään 7. sijaan. Oma uintini olisi saanut olla aggressiivisempi, mutta kymmenyksen parannus viime vuodesta tuntui ihan kohtuulliselta ajalta - 23.96 (≈ 26.6 metreillä).

Kaikki tulokset löytyvät täältä: http://iu.iuhoosiers.com/swimmeet/BigTenMen2013/

Jäimme pari kymmenystä NCAA A rajasta, jolla voisi päästä isoihin karkeloihin (NCAA mestaruudet). Vedämme lajin huomenna uudestaan jaksojen välissä.
Illalla vuorossa on 4x100 sekaviesti, jossa olen luonnollisesti taas mukana meiningissä. Henkilökohtaisia uinteja en vielä huomennakaan ui.

Perjantaina sitten nähdään todellinen kauden kunto 100 henkilökohtaisessa rintauinnissa.

(C) http://www.annarborphoto.com/

2 comments:

salla said...

Jännittävää luettavaa.
Good luck baby boy! <3
HARDER, BETTER, FASTER, STRONGER ;)
xxxxx

Pellava Smith said...

JEEEEAAAAAAAAHH!
Samaa kun edellä,
*kannustetaan villisti!*
GO UULA GO!