Thursday, September 11, 2008

Toissapaivana oli ensimmainen ottelu. Harjoitusottelu "skirmish" oli jotain uutta koulua vastaan joten oli jo etukateen tiedossa etta matsi ei tulisi olemaan kovin haastava.
Valmentaja antoikin kaskyn etta jos ei ole erikoistilanne (kickout, 5meter shoot...) niin tilanteen 4-0 jalkeen emme saa tehda maaleja vaan syottelemme.
Kun siis peli oli 5-1 emme enaan tarkoitushakuisesti yrittaneet tehda maaleja. Kuitenkin lopulta voitimme noin 12-2 tai jotain vastaavaa. Pelaaminen oli hauskaa ja itsekin tein erikoistilanteista kaksi maalia.

Tanaan pelasimme vierasottelun Lompocin koulua vastaan. Ottelu alkoi hyvin mutta puolivalin jalkeen 4-1 johto alkoi lipsua ja aloimme pelaamaan laiskasti (valmentaja ei paassyt mukaan). Itse olin pelaamassa vain kerran ja silloinkin pelasin huonosti. Voitimme 9-8 (vai olikohan 9-7) mutta ottelusta jai paha maku suuhun. Hiukankin paremmalla pelilla olisimme voittaneet luultavasti noin 12-5. Onneksi peli ei ollut viela osa turnausta (koko kauden lapi meneva ottelujakso).

No comments: