Saturday, September 20, 2008

Oleskelu vesipalloilijoiden kanssa on kylla aika hauskaa. Aina ei oikein tieda mihin on seuraavaksi menossa. Ovatko vesipalloilijat hyvia kavereita vai johtuukohan siita etta olen vaihtari kun saan niin paljon kutsuja kaikkialle...?
Aamulla lahdin aamutreeneihin ennen kuutta.
Harjoitusten jalkeen olin paivan koulussa. Ruokatauolla Ben (vesipallokavereita) kysyi jos haluan ennen harjoituksia lahtea Ryanin (nama ovat siis kaikki vesipallokavereita :D ) kodille hengailemaan. Soittin kotiin etta Rummuttelun, Podcastingin, Englannin ja yhden kokeen jalkeen en tule kotiin. 
Olimme noin vartin Ryanilla jonka jalkeen ajoimme Maxille. Kaverit kysyivat jos haluaisin lahtea harjoitusten jalkeen katsomaan koulun jenkkifutis matsia. Harjoitusten jalkeen siis soitin kotiin ja kysyin jos saisin menna harjoitusten jalkeen ottelua katsomaan. 
Ottelussa Patrick kysyi haluaisinko opetella surffaamaan. 
Paadyin siis viettamaan yon Patrickin luona Benin kanssa.
Seuraavana aamuna herasimme 6.50 ja lahdimme surffaamaan!
Tanaan tulin kotiin kahdeltatoista ja nukuin parin tunnin paivaunet. Oli aika pitka reissu koululle.

Vesi oli hyytavan kylmaa, onneksi sain lainaksi markapuvun. Ensimmaset viisi minuuttia jalkapohjat ja varpaat palelivat mutta siihen tottui pian ja sen jalkeen ei palellut ollenkaan.
Patrickin isa opetti minulle perusasiat jonka jalkeen sain opetella loput kaytannossa. Yllatyin siita kuinka pysyin kuin pysyinkin laudalla! Tasapainoni ei siis olekaan kauhean huono.
Surffaaminen on huippuhauskaa ja ajattelin lahtea mukaan jos he lahtevat huomennakin Morro Bay rannalle. Koska pysyin jo tanaankin pari kertaa pitempaan pystyssa odotan paljon huomiselta.

5 comments:

Saviruukun päiväkoti said...

Moikka, olipa huikeita juttuja. Mielestäni saat kutsuja siksi, että olet kiva kaveri: ystävällinen, urheilullinen, muut huomioon ottava ja suomalainen on kai eksoottinen ilmestys arktiselta maapallon kolkalta idän ihmemailta
miss u !!!

Pellava Smith said...

Oooooo... siistii pääset surffaamaan :D huippukivaa. Hyvä meininki että on tyyppejä joiden kanssa hengailla ja pääsee tekee tollasta!
Surffikuvia odotellessa... :D :D

Jees lähdetään täällä metsästämään puolukoita.... :D

hoo said...

WAAAAAAUUUUUUU!! Oon superkade :) ihan tosi siistii et paasit surffaa........ :)
Arvaa mita, nain eilen yhen mun amerikkalaisen kaverin taalla DC:ssa, jolla on tuttuja siella Atascaderossa. Pieni on maa.
Nahaan pian!! Me mennaan tiistaina Nykkiin.
<3

salla said...

heei uula sulla on hyvä tasapaino ja rytmitaju *vanhojen tansseja muistellen* - oot parasparas veli ikinä, ainaki kaik cool:ein. mis u babes take care

Pellava Smith said...

i agree on my sista upthere: "oot parasparas veli ikinä, ainaki kaik cool:ein. "
-> U are.