Saturday, January 1, 2011

Iltavapaa toimi toivotulla tavalla ja seuraavana päivänä paukuteltiinkin jo oikein hyviä aikoja. Väsymys oli enemmän tai vähemmän poissa ja kaikki vetivät treeneissä todella hyvin.

Eilen vedettiin aamulla vielä kunnon turpaanveto treeni ja loppupäivä oli vapaata. Jani lähti eilen aamutreenien jälkeen Suomeen ja jäimme keskenämme tänne. Heti treenien jälkeen suuntasimme läheiseen kaupunkiin, jossa söimme ensin Burger Kingissä ja sitten kävimme vuokraamassa surffilaudat. Seuraavat neljä tuntia vietimmekin aalloilla surffaillen. Aurinko paistoi täydellä terällä ja aallot olivat loistavat. Vaikka yksi jos toinenkin otti vähän osumaa rannan kivipohjasta ja kaikilla oli polvet hajalla surffilaudan pinnasta, iltapäivä ei olisi voinut olla parempi. Illalla kyllä tunsi treenit ja surffaukset kropassa, väsymys oli taas palannut.

Tänään meillä on aamu vapaa ja illalla kevyt treeni. Huomenna alamme taas tositoimiin.

1 comment:

auski said...

millä tavalla harjoittelua ohjataan, kun jani on poissa? pääsettekö ulkomaalaisten ryhmään mukaan? kerro vähän jos yhteistyötä on tulossa, keitä muita siellä on.panin tilillesi rahaa, et voi maksaa loppuleirityksen sieltäkin käsin. täällä talvi jatkuu ankarana ja lumisena.