Thursday, December 15, 2011

Hawaii

Lauantaina lensimme 9 tunnin lennon Havajille treenileirille. Ajoitus oli melko täydellinen, koska Chicagossa lämpötila laski juuri sopivasti pakkasen puolelle ja luntakin alkoi hiljalleen tupruttaa. Keskilännen pakkasia pakoon lensimme Havajin noin 30C° aurinkoon. Sään puolesta ei ole ollut valittamisen aihetta.
     Treenit sen sijaan ovat olleet vähintäänkin haastavia. Kevennettyjä tai palauttavia treenejä ei ole vielä ainakaan ollut eikä sellaisia ole ilmeisesti tulossakaan - vapaapäivistä puhumattakaan. Käymme läpi kolmen päivän syklejä: aamutreeni, sali+ iltatreeni - aamutreeni, kuivatreeni+iltatreeni - aamutreeni. Tällä viikolla jostain syystä emme tosin seuraa tuota sykliä, vaan tuon (2-2-1) jaksotuksen sijaan vedämme kolme kolmen treenin päivää peräkkäin (2-2-2-1). Valittaa ei tosin voi, sillä jokaisen treenin varma kuolema tapahtuu auringossa ja lämmössä.
     Yhden treenin päivinä ajamme muualle saarella. Meidän läheisellä rannalla ei ole juuri aaltoja, joten menemme paremmille rannoille niitä varten. Huomenna vuorossa on Makapuu ranta tai jokin vastaava (nimet täällä ovat erittäin eksoottisia). Noista reissuista voisin laittaa vähän kuvia myöhemmin.
Ruokaa tässä hotellissa ei juuri saa, joten suurimman osan aterioista syömme ravintoloissa. Sitä varten saamme koululta 30 dollaria ruokarahaa päivässä. Tänään tein itse aamupalan ja lounaan, mutta päivällisen söimme meksikolaisessa ravintolassa.
     Heti kolmannen päivän jälkeen tuntui kuin olisimme olleet täällä vaikka kuinka kauan. Treenit on tultu vedettyä yksi kerrallaan - seuraavaa ei juuri tee mieli ajatellakaan (eikä sitä kannatakaan miettiä). Nyt kun leiri on melkein puolessa välissä tuntuu kuin kaikki olisi vain ollut yhtä treeniä. Aikakäsitys tällä saarella on jotenkin hämärä. Huomenna on taas pari treeniä (neljä tuntiä uintia ja tunti puntilla riehumista) ja sen lisäksi vähän aalloilla surffausta. Ei täällä ainakaan helppoa ole.
Kuvan on ottanut Alex Ratajczyk.

2 comments:

auski said...

voimia ja jaksamista sinne kovan, kovan treenin jaksoon, rakkaudella muistamme sinua kotipuolessa

Pellava Smith said...

Jesh mään, voimia samoin ja
nauti ainakin aalloista,
sit eläkkeellä voidaan mennä yhdessä
hawaijille takaisin lepäilemään,
ny ton aika ottaa irti kaikki mitä voi!

No pain no gain!

Love you much,
kuvia ootellen!
xx
ps. joulun tienoilla vois skypettää?