Friday, December 2, 2011

TYR-uinnit ja Kiitospäivä

Pari viikkoa sitten uimme meidän koulu järjesti TYR- uinnit. Niihin karkeloihin osallistui yhteensä viisi miesten joukkuetta ja kahdeksan naisten joukkuetta, eli vilinää ja vilskettä, ja ääntä, altaan laidalla ja altaassa riitti. Meille nämä olivat syksyn pääkilpailut, joten kevensimme näihin kilpailuihin noin viikon. Viimeistelyn tarkoituksena ei ollut välttämättä hyvät tulokset näissä kisoissa, vaan saada sellaisia aikoja joukkueen uimareille ja viestijoukkueille, että meidän ei tarvitsisi uida ensimmäisissä erissä Big10 mestaruuksissa kevättalvella. Viimeiset kolme alkuerää Big10 ujumiskisoissa uidaan hajautetusti, kuten SM kisoissakin uidaan alkuerät. Ne ovat ne erät mihin haluamme uimarimme - niistä on helpompi päästä finaaleihin, kun näkee mitä muut oikeat uimarit uivat.
TYR-uinneissa oli alkuerät ja finnalit, mikä teki niistä paljon kovempitasoisen tuntuiset. Ihan hyvä taso niissä olikin. Vaikka rintauinnissa ei kovia menijöitä noissa kouluissa ollutkaan, tasoa riitti minunkin lajissani, sillä viime vuonna valmistunut sekauimari Alex Tyler ja hänen kaverinsa uivat kilpaa kanssamme.
Tulokset olivat itselleni tähän kohtaan kautta ihan hyviä. 50 rintaa 25.32 (28.1), 100ru 54.68(NCAA B-cut)(1.00.7) ja 200ru 2:02.91 (2:16.4). Muut rintauinnit voitin, paitsi 200 rintauinnin. Siinä jäin kahdelle edellämainitulle uimarille yli kolme sekuntia. Ainakin tiedetään missä lajissa on parantamisen varaa.
Uin kuitenkin sen verran hyvin, että annoin Daily Northwesternille noin 10 minuutin haastattelun uinneista. Tästä lehteen päätyi syvällinen analyysi uinneista: "My goal was to go under the NCAA ‘B' cut," Auren said. "I was really happy. I went a little faster than I expected." Tässä linkki tuohon pätkään.

Seuraavalla viikolla oli thanksgiving ja suurin osa uimareista lensi kotipesäänsä neljäksi päiväksi nauttimaan kiitospäiväruuista. Itse jäin kampukselle muuksi ajaksi, paitsi itse kiitospäiväksi, jolloin menin yhden uimarin kotiin, parin muun uimarin kanssa, nauttimaan kiitospäiväaterian. Brooke tuli luokseni käymään ja musta perjantain (vuoden suurin shoppailupäivä) vietimme Chicagon keskustassa. Tuli ostettua uudet kengät (sellaiset, jotka eivät vuoda) ja uusi takki (vanha ei mahtunut matkalaukkuun tänne tullessa).

Downtown Chicago - teatteri ja pappa

Brooke ja Downtown Chicago Evanstonin kampukselta katsottuna


Epämääräinen kuva minusta keskustassa

No comments: