Thursday, December 22, 2011

Kovaa treeniä ja rentoa rantaelämää

Jumeihin ja jatkuvaan lihassärkyyn on alkanut tottua ja paikat jotka ovat jossain vaiheessa olleet epäterveesti kipeät (selkä, polvi, olkapää) ovat parantuneet. Jokaisen treenin alkuverryttelyssä on uinti tuntunut kuin uisi vastavirtaan liisterissä, mutta jostain on lähes jokaiseen treeniin löytynyt lisää voimia ja lähes jokainen treeni on tullut vedettyä kohtuullisen hyvin.
     Muutama päivä sitten pitkällä radalla vedin ihan hyviä aikoja setissä:
3x (2x150m @2.15, 3x100m @1.40, 4x50m @1min) vauhdeilla 85%, 90% ja 95% per matka
     Seuraavana aamuna oli kylmä (noin 22C) ja satoi. Useimmin toistuva lause oli "Hawaii is broken!" eli havaji on rikki. Vedin leirin huonoimman treenin setissä 150m, 2x100m, 3x50m ylhäältä kovaa. Treenistä jäi todella huono fiilis, mutta kaiken korjasi loistava päivä rannalla ja vapaa ilta uinnista. Päivällä lämpeni noin 30 asteeseen ja aurinko alkoi paistaa. Aallot olivat välillä reilusti yli 5 metrisiä- pelottavia. Päivä aurinkossa aaltojen ryöpyttelemänä paransi fiilistä paljonkin.
     Näinä viimeisinä aamuina parin tonnin alkuverryttelytkään eivät ole saaneet uintia tuntumaan hyvältä, mutta pääsetit ovat väsymyksestä huolimatta kulkeneet. Eilen lyhyen radan setti 6x (200m @2.20 + 2x50rp @1min + 100löysää@ 2.10) meni kierros kierrokselta kovempaa ja tämän aamun käsivetosetti 2x (500DPS @7min + 2x250m negative split @3.30 + 5x100m @1.15) meni - ei helposti, mutta - ihan hyvää vauhtia.
    Eilen kävimme hyppäämässä muutaman kerran mereen jyrkänteeltä. Laitan siitä videon illalla (Alex teki hienon videon reissusta). Good times. Tänään päivällä pelasimme pelejä rannalla ja huomenna on leirin viimeinen treeni. Länsirannikolle lentävien lento on kymmeneltä illalla, joten huomennakin on aikaa tehdä jotain hauskaa. On ollut melko rankka leiri, mutta vielä ollaan elossa. Huomenna lennän Kaliforniaan joulun viettoon.
     Laitan kuvia, sitten jossain vaiheessa. Patience.

1 comment:

Pellava Smith said...

Hyvää joulua, lumi/loskaterveiset kotimaasta - rakkaudella - perheesi!