Sunday, October 30, 2011

Se on nyt sitten varmaa. Lennämme joukkueena Havajille treenaamaan 10. joulukuuta! Paluupäivä on 23. joulukuuta. Itsehän en palaa suoraan Chicagoon, vaan vietän jouluni Kaliforniassa. Onkin jo aika päästä näkemään vaihto-oppilasvuoden aikaisia ystäviä. Kaliforniassa ehdin olemaan kuusi päivää eli 24 - 29 joulukuuta. Olisin mielelläni ollut siellä pitempäänkin, mutta käskynä oli tulla takaisin koululle treenaamaan.  Koulu alkanee joskus tammikuun alussa eli saamme noin kuukauden loman koulusta (treeneistähän ei siis ole lomaa, sillä Big 10 mestaruudet ovat joskus helmikuussa). Tulee taas yksy lumeton joulu. Pitänee kestää se. Kalifornia ja Havaji lienevät parhaimpia paikkoja sen kestämiseen.

Tämä viikko sujui ihan kohtuullisesti. Koulu sujuu ja treenit on tullut selvittyä. Tämän viikon treenit eivät olleet läheskään yhtä onnistuneita minulta kuin viime viikolla. Tiistain punttisali onnistui minulta todella hyvin ja loppuviikon olinkin sitten niin väsynyt ettei hyviä aikoja oikein irronnut. Pitää ensi viikolla vähän yrittää parantaa tästä viikosta.

Tänään tuli esseen kirjoittamisen lisäksi katsottua vähän GP kisoja. Onneksi olkoon hyvistä uinneista (Juopperi ja kumppanit). Taso näyttää nousevan monissa lajeissa, mikä on vain ja ainoastaan hyvä asia. Kova kilpailu nostaa yleisesti kaikkien tasoa. Toivottavasti ensi kesänä saadaan 100 rintauinnissa parikin minuutin rikkojaa. Kovin kaukana monet eivät enää ole.
Harmitti vähän etten päässyt uimaan meidän viestejämme. Ensi kesänä sitten 4x100 sku viesti - terveisiä Jyväskylän pojille.

1 comment:

Uula said...

Niin ja kala-altaassa on siis 8 kalaa. Yksi niistä on valkoinen. Sen näkee helpoten kun ruokkii kaloja ja se ui jonkin toisen kalan yli.