Monday, October 31, 2011

Uintipäivitys

Viime kisoissa kun 200 rintauintia ei ollu kovin lähelläkään 100 rintauintini tasoa, satasen kuitenkin ollessa vielä suhteellisen helposti parannettavissa lukemissa, koutsit ovat näemmä päättäneet parantaa rintauintiani. Olen alkanut vetää vain Mid-distancen ohjelmia. Hyvä asia on se, että varmaan jaksan paremmin myös 100 rintauinnin maaliin asti näillä treeneillä. Tänään illalla ohjelmassa oli parin tonnin rintauintisetti (pääsarjana muun hässäkän jälkeen). Tällä kertaa se ei ollut kovinkaan rankka, vaan keskityimme tekniikkaan. Kestävyyden lisäksi 200 matkaa (ja samalla 100) parannetaan tekniikan kautta. Tavoitteena olisi ettei uintini jakaisi vettä kuten Mooses aikanaan, vaan pääsisin vedestä läpi suhteellisen sulavasti.

Näihin keskityttiin tänäänkin pitkällä radalla sarjassa:
2x100 ru @2 viimeinen 15m vu potk
2x50 ru 15ru veden alla, 3vetoo norm, 3 vetoo veden alla
4x50 ru 1. DPS 2. 200 race pace/DPS
Tämä hässäkkä 4 kertaan.

Tavallaan ihan hienoa vetää taas pitkiä settejä rintauintia. Kivaahan se ei ole, mutta toivottavasti se hyödyttääkin jotain. Varmaan se 200kin lähtee kulkemaan jossain vaiheessa (jopa keskellä kautta).
Muutaman viikon sisään alamme saada oikeita päivityksiä tämän hetken tasosta. Tällä viikolla uimme Purdueta vastaan ja ensi viikolla Wisconsonia ja Illinoisia vastaan. Sen jälkeisellä viikolla on TYR invite.

2 comments:

Anonymous said...

Onnittslut 5.11. uintituloksista, viesti ja 100 yardia ajat paranivat

Uula said...

Kiitos.
Ei tosin vielä ihan siellä missä haluaisi olla. Sinne päin tosin.