Monday, October 3, 2011

Voin näemmä lykätä uusien kenkien ostamista vielä ainakin viikolla. Koko viikoksi on luvattu auringonpaistetta ja lämmintä. Vanhat mononi vuotavat pohjista eli eivät ole sateella kovin mukavat, mutta tämän viikon ne menevät vielä.
Muutenkin asiat tuntuvat luistavan paremmin, kun on lämmintä ja hyvä sää. Sain tänään takaisin aineeni aiheesta: "Evaluate the following statement: A successful financial system both requires and begets a high degree of `social capital", enkä edes ollut kovin huono. Olin itse asiassa melko hyvä!

Treenit kulkevat hyvin, tänään aamulla settinä oli:
3x150@2:15 koventaen (viimeinen kovaa)
200 @3 negatiivisesti (toka 100 edellistä kovempaa)
3x150@2:00 paras mahdollinen keskiarvo
2x200@3 toinen edellistä kovempaa
3x100@1.30 koventaen (viimeinen kovaa)
2x200@3 toinen edellistä kovempaa
3x100@1:20 paras mahdollinen keskiarvo
200 täysiä
ja koska valmentaja ei tykännyt joidenkin uimareiden ajoista viimeisessä 200 matkassa, uimme viimeisen 200 uudestaan. Itselläni aika oli molemmissa 2:13, mikä on minulle ihan kohtuullinen tuollaisessa setissä.

Eli uinti rullaa ja koulu on jees. Vielä kun matikkakin lähtisi rullaamaan. On vähän jäistä toimintaa, kun melkein kolmeen vuoteen ei ole opiskellut matikkaa.

Viikonloppu oli melko mukava (opiskelemisesta huolimatta). Ehdin vähän rupatella äitini kanssa sunnuntaina ennen esseeni kirjoittamista ja pääsin näkemään Koivusaloja Chicagoon. Kävimme Chicago Firehousessa syömässä erinomaisen aterian. Oistereita, hummerikeittoa, iso pihvi ja vadelma-juustokakkua. I'll let you to do the further thinking about the meal. Kiitos Mikko ja Anna-Maija.

2 comments:

Pellava Smith said...

Doesn't sound too bad, not too bad at all! Kyllä se matikkakin siitä, harjoitus tekee ..noh... a+b=c

Pellava Smith said...
This comment has been removed by the author.