Thursday, September 29, 2011

Evanstonin Lotto

The Windy City of Chicago (Evanston on käytännössä Chicagoa) on tosiaan tuulinen, mutta myös äärimmäisen epävakaa. Tänään mietin mahdollisuutta järjestää Säälotto: kuinka monta kertaa päivän aikana sataa. Tänään kirjaimellisesti joka kerta kun olen tullut ulos on sää ollut erilainen. Jossain vaiheessa oli yli 20C ja aamulla 9C. Kun aamulla kävelin treeneihin paistoi aurinko (kävin omineni myöhemmin (seitsemältä) polskimassa, koska ei ollut aamutreenejä). Kahdeksan jälkeen satoi kaatamalla, mutta aamupalalta tunnille kävellessäni paistoi taas aurinko. Suomessa on tullut totuttua vaihtelevaan keliin, mutta tämä on jotain ihmeellistä. "Welcome to the Mid-West" oli toivotus kaveriltani.

Päivän setti:
10x150@3min(pitkällä)
4 kiihdyttäen +2min taukoa
3 kiihdyttäen +2min taukoa
2 kiihdyttäen +2min taukoa
1 täysiä + 100 verraa (jonka jälkeen noin tonnin kevyehkö potkusetti).

Olin todella tyytyväinen tähän treeniin. Viimeisen 150 metrisen aika oli 1.35, joka on minulle melko hyvä varsinkin tähän kohtaan kaudesta. Kisasin John Kim:iä vastaan ja viimeinen 50 tuosta setistä meni alle 30s.

Jos joku ei ole vielä bongannut (ja jos en ole tänne aikaisemmin laittanut), niin löydyn tiimin nettisivuilta. Ihan mielenkiintoinen teksti siellä. Lukiessani tuota huomasin etten kertonut voittaneeni suomen mestaruuden keväällä 2011 100 rintauinnissa (hups).
Northwestern profiili
Edelliseltä sivulta löytyy myös muiden uimareiden profiilit. Niistä voi päätellä tiimin olevan melko nuori ja potentiaalinen. En tosin vielä kommentoi tämän kokoonpanon tulevaisuutta - on liian aikaista puhua siitä, mutta treenimotivaatio on kaikilla kova ja jokaisessa treenissä kisataan kovaa. Uskon sen tuovan hyviä tuloksia.

No comments: