Tuesday, August 12, 2008

12.08.2008.... paiva kului kokonaan matkustamisessa.

Heratys oli 4am. Ajoimme puolisen bussilla John F. Kennedyn lentokentalle. Lentoni lahtoajaksi oli ilmoitettu 08.35.

Kun paasin terminaaliin 8, josta lennon olisi pitanyt lahtea, sain tietaa etta lentoni oli peruttu. Aloitin jonottamisen korvaavalle lennolle. Minulle annettiin liput viideksi iltapaivalle. Sain siis odottaa kentalla lahes koko paivan, koska keskustaan ei enaa kannattanut lahtea (matka keskustasta iltapaivaruuhkassa kentalle saattaa kestaa 2,5tuntia).

Lento San Fransiscoon lahti tunnin myohassa, koska Manhattanilla oli myrsky. Kyseinen myohastyminen toi hieman jannitysta matkaan, silla vaihto San Fransisco-San Luis Obispo oli noin puolitoista tuntia (nyt siis noin puoli tuntiua). Vaihtolennolle menemiseen ei jaanyt juurikaan eksymisvaraa, kun kentalla ennen vaihtolentoa oli lisksi turvatarkastukset.)

Paasin kuitenkin onnellisesti lennolle SLO:oon. Lentokone oli mahtava. En ollut koskaan ollut niin pienessa koneessa. Lento ei kuitenkaan ollut kovin mukava, koska olin potkureiden kohdalla ja melu oli kova.

Saavuin San Luis Obispoon keskiyolla, jossa Carl (host isa) oli vastassa. Ajoimme kotikaupunkiin Atascaderoon (15mailia pohjoiseen), jossa hereilla oli enaa Billingsien koira.

4 comments:

Saviruukun päiväkoti said...

kiva kun kirjoittelet - jaksa jatkaa samaan malliin love, mama

Heta said...

ihan sika hyvin kirjotat, näit on hauska lukea! toivottavasti sul on kiva perhe! meil on jo koulussa ollu sua ikävä.. :)

Uula said...

Kiitti. Kahtokaas sit noita kuviakii... taidan laittaa niita vaan tollee linkkeina

Pellava Smith said...

jeah oon samaa mieltä, hihittelin just sunt tekstille! Way to go man, all the best!