Wednesday, August 27, 2008


Jee! Ensimmainen paiva koulua takana.
Pari paivaa aikaisemmin vesipallokaverini oli nayttanyt minulle paikkoja kampuksella joten en ollut koko paivana juurikaan hukassa.

Olen valinnut itselleni kuusi ainetta. Tanaan niista kaytiin puolissa: 
Perkussiojotain=jotain rytmijuttuja. Olin tanaan sen kurssilla. Opettaja vaikutti asialliselta... Kurssi oli kuitenkin taynna fresmaneja (ikajarjestys on: freshmen,softmore,junior,senior. Ma oon senior.) eli vanhimapana (meita vanhoja oli vain kolme) saa nahda miten tulen toimeen niiden pikkuisten kanssa. Osaa ryhmassa ei ole myoskaan siunattu rytmitajulla (teimme hati alkuun joitain taputusharjoituksia.).
Podcasting. Tietokoneella hifistelya se kai lahinna on eli tarkoitusena on kai opetella laittamaan nettiin sita tavaraa mita useimmat ihmiset sielta lataa... opettaja oli todella mukava ja meita oli vain kuusi oppilasta silla kurssilla eli vaikuttaa lupaavalta.
Englanti on hyvin haastavaa mutta luulisin selviavani siita. Aloitimmie tanaan kaymaan lapi Machiavellin ajatuksia ja viikon paasta pitaa olla asiaan liittyva 700sanan essee valmiina.

Taalla tosiaan kaytetaan niita ruskeita evaspusseja joihin aiti pakkaa evaat kouluun ja jotkut saattavat vaihtaa pussin sisaltoa keskenaan. Aivan kuten Simpsoneissa :D Kaveteriasta saisi myos ostaa ruokaa mutta kyseiset ateriat ovat roskaruokaa pahimmasta paasta ja kaiken lisaksi melko pienina annoksina. Taidan tyytya evaspussiin, tarveellisempaa ja halvempaa.

Nain myos kouluun mennessani koulubussin. Se on oikeasti sellainen vanhan nakoinen keltainen bussi.


4 comments:

Pellava Smith said...

Ah vau, mahtavia kouluaineita! Ota kaikki irti vaan, mitä siellä voi oppia, ainutlaatuinen tilaisuus!!! Fantastista! Kärsivällisyyttä jos eka joku machiavelli vaikuttaa vähän haastavalta, suomalaisella sisulla siitä selviää! You are genius! Haha, mäkin voisin tulla sinne lukioo, nii hyvältä koulu kuulostaa!

hoo said...

heii, mistä toi kuva on tarkalleen? sieltä opisbosta vai, vai atascaderosta?
vähänkö hassua kun tossakin näkyy vaan SUV:eita... onks niilläkin niillä Billingseillä joku hiano auto? :) not that it matters really...
<3 u!

Uula said...

atascaderosta... pari sataa metria kotoa. Pamilla on ihan hieno auto mut joku just ruttas sen (ajo kylkeen kun auto oli tossa pihalla parkissa), Carlin auto on aika normaali subaru (manuaali!)

Uula said...
This comment has been removed by the author.