Wednesday, August 20, 2008


haha!! olin tanaan uimassa 05.30 ihan huvikseen. Jatin tanaan PUMA tiimin harjoitukset valiin ja menin uimaan K-man:in kanssa. K-man on triathlonisti, joka omistaa pyora(tai urheilu-)kaupan. han lainaa minulle vanhaa pyoraansa koko vuodeksi. Myos pyora on aivan mahtava (ihan niinkuin K-mankin). Pyoran vanha hinta oli pari tuhatta dollaria. :D
Uinti oli kivaa. Aluksi olimme kymmenisen minuuttia porealtaassa lammittelemassa (aamulla on taallakin hyvin kylma). Sen jalkeen uimme kolmisen kilometria trathlonistien ohjelman mukaan. Triathlontiimi koostui paa-asiassa vanhemmista henkiloista, mutta ohjelma oli silti ihan tarpeeksi rankka (johtuen myos sii
ta etten ehtinyt syoda kuin pari nektariinia ennen uintia).

Eilen kavimme eraanlaisessa hyvantekevaisyys barbaquesssa. Lipuista maksetaan, saadaan lautasellinen grilliruokaa ja tuotto meni talla kertaa kodittomille.

Tapasin myos seuraavan isntaperheen. Han on mies ,jonka vaimo on kuollut eli joulun jalkeen elan taalla hanen kanssaan. Hanella on mokki jossain tuolla vuosilla=paasen laskettelemaan. Vaikutti hyvin mukavalta miehelta :)

3 comments:

Pellava Smith said...

*kohottelee kulmakarvojaan tuolle syömiskommentille* ...toinen kerta kun luen ettet oo syöny kunnol ennen reenejä... anna huolestuminen anteeksi, mutta pitääkö mein lähettää sulle ruokapaketti???

Saviruukun päiväkoti said...

hilla tuo näkkileipää ja puurohiutaleita - hanki ravintosi! pyöräjuttu kuulosti kivalta! Sulla on hauskat huvit!
mam <3

Uula said...

HAHA! hillalle:millon hilla olis tulossa tanne? naista on vaan kiva jos hill tulee. :D
Ma oon lahinna syony BBQ juttuja eli paljon lihaa a paljon salaattia=eiks se oo ihan hyva?
paivalla syon jotaan hiilihydraattipommin tapasia juttuja=pastajuusto ja muuta hauskaa :D