Monday, August 11, 2008
















Herasimme huonekaverini kanssa (Mark Helsingista, Sibiksesta) puoli seitsemalta aamupalalle. Sen jalkeen Mark kavi ostamassa lenkkarit (olivat unohtuneet Suomeen). Jonkin ajan paasta lahdimme lenkille. Teimme 10-15 kilometrin lenkin Central Parkissa. Saa oli loistava. Yllatyin siita kun juoksemisessa ei ollut ongelmia vuoden tauonkaan jalkeen.

Paluumatkalla lenkilta kavimme syomassa valipalaa ja kaupassa. Ostin Calvin Kleinin T-paidan (15dollaria=noin 10e) ja Mark osti 40dollarilla Levi'sin farkut.

Kun matkaa hotellille oli "enaa" noin 20 korttelia alkoi sataa niin ettei eteenpain nahnyt kunnolla. Ilma oli kuitenkin niin lammin ettei tullut kylma vaikka jatkoimme lenkkia kaatosateessa. Saimme huvittuneita katseita osaksemma muilta turisteilta. Meilla oli kuitenkin hauskaa. Valilla tuli isoja rakeita, jolloin pidimme taukoa juoksemisesta katoksen alla.

Kello oli 11aamulla, kun tulimme takaisin hotellille. Pienen lepotauon jalkeen  lahdimme ostamaan minulle kameraa. Menimme ortodoksijuutalaisten omistamaan valtavaan kamerakauppaan. Nyt olen Canon Powershot SD870IS:n onnellinen omistaja.

Saattajien pitaman ohjeistuksen jalkeen lahdimme japanilaiseen Banihana of Toyo -ravintolaan. Ravintolassa istuimme ison poydan ymparilla, jonka keskella kokki teki meille ruokaa. Ateria oli loistava (mutta pienehko).


Aterian jalkeen kavimme kaupungilla kavelemassa ja valokuvaamassa. Oli viimeinen ilta New Yorkissa.

1 comment:

Pellava Smith said...

onnea uuden kameran omistajalle! jos joku päivä oltais yhtä aikaa koneel voisin selittää sen kuvien lisäämisen! se picasan eli googlekuvien kautta lisäämisen muistat kai, jos haluaa laittaa kokonaiseen albumiin linkin??