Sunday, August 10, 2008

Brittilaistapaisen (munia, pekonia, toast, tee, aplaria) aamiaisen jalkeen meilla oli opastettu ajelu bussilla ympari Manhattania. Ajoimme monien paikkojen lapi joista kaikissa olisin halunnut kayda (mm. China Town). Kavimme ajelulla muun muassa YK:n paamajan pihalla, otimme kuvia Vapaudenpatsas taustalla ja WTC:n entisten raunioiden kohdalla (nyt siella on vain valtava tyomaa).

Kiertoajelun jalkeen kavimme syomassa kukin eri paikoissa, jonka jalkeen meille oli varattu liput Broadwaylle musikaaliin In the Hights (Best Musical 2008). Se oli kokemuksena upea. Musikaali oli hieno: se olisi ollut hyva jo pelkkana konserttina (jos olisi pitanyt silmat kiinni),  eika kuurokaan olisi sinne tylsistynyt. Juonikin oli hauska niilta osilta kun sita ymmarsin. :)

Musikaalin jalkeen kiertelimme taas ympari Manhattania (loytamatta taaskaan mitaan oikeasti ostetavaa.) Kavin taas ostamassa hodarin katukojusta. Hotelliin palaamisen jalkeen vietimme muiden vaihtareiden kanssa (meita lahti USA:han ja kanadaan yhteensa n.40) vahan aikaa yhdessa.

1 comment:

Pellava Smith said...

ehkä vielä pääset toiste nykiin kattelee lisää paikkoja!!! :)