Thursday, August 28, 2008

Toinen koulupaiva pulkassa ja oon jo arsyyntyny kotilaksyihin :D

Eka oli euroopan historiaa. Se on kurssi josta voin saada kreditteja jos kirjotan siita hyvin ja haluan jenkkeihin yliopistoon. Siina  oli tosi mukava opettaja ja tanaan vanhempainillassa kyseinen opettaja (Mr. Donati) jopa kehui osallistumistani.

Toinen tunti oli matematiikkaa. Opettaja oli matikan opettajaksi ihan kohtuullinen. Ei mikaan huippumukava mutta vaikutti osaavansa asiansa jotenkin. Suurin osa asioista oli vanhaa tuttua mutta luulisin etta kurssista on jotain hyotya. 
Voisin muuten huolia sen laskimen! Jos vaikka hilla haluis tuode sen mulle...?

Kolmantena oli USAn politiikkaa. Opettaja puhui nopeasti mutta selkeasti eli ymmarsin lahes kaiken. Pidin opettajasta jo heti alkuun joten luulisin etta kurssi tulee olemaan mukava.

Taalla pain opettajat eivat todellakaan ole Irmeleita eika heita kutsuta millaan lempinimella. Tuntuu kylla hauskalta sanoa aina: Mr Donati tai Mrs. French :D jotenkin se tuntuu silti sopivan systeemiin.

Arvosana muodostuu siita kuinka paljon pisteita saat kurssista. Pisteita menettaa kun opettaja joutuu huomauttamaan jostain, ei ole tehnyt laksyja, kun tulee tunnille myohassa tai ei tule ollenkaan. Pisteita voi myos saada erilaisista kokeista ja testeista. Ekstrapisteitakin voi saada jotenkin (en muista miten).
Koulussa olo on jonkin verran Suomalaista tiukempaa. Luokasta ei saa poistua tunnin aikana ja kaikesta voidaan ilmoittaa vanhemmille. Tunnilta ei saa menna edes vessaan... paitsi jos on oikeasti pakko niin opettaja soittaa jotain kelloa (en ole viela nahnyt taman tapahtuvan eli en tieda miten homma toimii) ja joku kaveri toimistolta tulee saattamaan oppilaan vessaan tai mihin nyt sattuukaan olemaan kauhea hata.

Kavin tanaan myos ostamassa kapulat Percussio kurssia varten . Ihan kivat 7A kapulat 7dollaria.

Laitan kuvia koululta kun saan aikaiseksi otettua muutaman kun olen koulussa. :)

3 comments:

Pellava Smith said...

jätte fint, kuulostaa hyvältä, oot näyttäny uivan systeemeihin oikein mallikaasti! Way to go, bro!

hoo said...

vähänkö oon proud of you jos kuitenki teet ja tajuut koulussa jotain...!

meiän vaihtopoika (joka muuten lähtee tänään tokaan perheeseen!) on vähän sillä asenteella että se on exchange kid, joten ei sillä oo läksyjä :D tms.

mitenkäs muuten se water polo, onks teillä joku varsity ja junior varsity joukkue? onks siinä pelejä? millaset peli-uniformut teil on? :D

tääl on syksy ja mä oon vähän kipee. nyyh. viikon päästä New York!!!

<3u.

Uula said...

en tiia viela peliunivormuista :D kai joku oranssi-hopee speedo. oon varsityjoukkueessa :D eli siis niissa isommissa ja paremmissa.