Friday, January 7, 2011

Hengissä taas.
Aamulla oli pitempi potkusetti ja illalla toinen samanlainen. Yhteensä kilometrejä tuli vain noin 10.
Esimerkkisettejä tältä päivältä:
Aamulla oli alkuverrana 3x(600vu+2/4/6x50pot joka toinen täysiä)
Illalla oli nopeutta jo loppuun vähän potkuja: 6x200pot@4 kiristäen 1-3. Illalla potkut kulkivat ihan hyvin ja meninkin viimeiset 200 potkut 1.40 vauhtia.
(kaikki jutut ovat siis pitkällä radalla)
Iltatreenin lopulla valmentaja pisti muille jonkun pitkän vaparisetin - oletettavasti kovilla lähdöillä. Minulle hän taas pisti vain 2x(200DPS+4x50tekniikkatrillejä)rintauintia. Hyvä näin, en tiedä olisiko minusta ollut vetämään enää pitkää vaparisettiä tuohon kohtaan. Tämä helpotus johtui kai, kun kysyin mitä mieltä hän oli josko minun kannattaisi jo aloittaa kisoihin keventäminen (olin eilen illalla aika hajalla päivän treeneistä).

Hyvään saumaan tuli kyllä nämä helpommat treenit, en olisi oikein jaksanut enää samanlaista treeniä kovin pitkään. Ei vain ole tottunut tuollaiseen. En usko sen olevan niinkään kunnosta kiinni. Nyt jostain syystä tosin sattuu hieman vasempaan kyynärpäähän. Se mennee ohi huomiseksi ja jos ei meneekään niin se tuskin haittaa, sillä huomenna on luvassa kova aamutreeni ja sen jälkeen iltapäivä Euroopan isoimmassa vesipuistossa (http://www.tenerifewaterpark.com/) Siam Parkissa! Sunnuntaina on luvassa vapaata.

1 comment:

auski said...

mukava lukea taas kerran kuulumisia ja treenien ohjelmaa. vaasan kisoihin taitaa olla aikaa kolmisen viikkoa, ei yhtään enempää, joten sitä on varmaan syytä pitää mielessä. Hauskaa päivää vesipuistoon, ole varovainen isoissa laitteissa! Rakkaita terveisiä kotiväeltä.