Sunday, December 13, 2009

Eilen illalla kaivn viela kerran kaupungissa vain huomatakseni, etta mita myohaisemmaksi ilta menee, sita tungetteleviksi hierojat kayvat. Katselin hieman kenkia, enka osannut paattaa ostaako asicsin kengat 20eurolla vai ei.... en sitten ostanut.
Aamulla soin hyvan aamupalan, pakkasin kamat ja kavin viela kerran rannalla. Kirjauduin ulos hotellista ja aloin tinkimaan taksista.
Kerroin aluksi " to British International School" ja mies naytti ymmartavan. Tingin hinnan 250bgatiin (alkuhinta 400). En halunnut kuitenkaan lahtea viela, joten lahdin rannalle. Kun tulin takaisin niin mies kysyi tarkkaa osoitetta. Kavin hakemassa sen netista ja mies sanoi paikan olevan paljon kauempana kuin ensin paikaksi ymmarsi, eika vie ketaan sinne alle 500. Itse huomautin miehen luvanneen 250. Juttelimme jonkin aikaa ja paasimme ymmarrykseen 300bhatista. Kuski ajoi minut paikkaan. Ajoitus oli taydellinen! Kun paasimme paikan paalle nain ryhmani kiipeavan ulos autoista. Kuski kertoi viela paikallisten nauraneen hinnalle, jolla paasin koululle.

No comments: