Monday, December 14, 2009

Treenaaminen alkoi sina iltapaivana omalla verryttelylla. Muutama kilsa verryttelya hoystettyna pompuilla ponnahduslaudalta tuntuivat erittain mukavalta. Ilta huipentui jonkinsorttiseen juhla-ateriaan thai tyyliin.
Seuraavana aamuna aamutreenit olivat kuudelta aamulla. Heraaminen sujui yllattavan helposti ja treenaaminenkin maistui. Vedimme oikein leppoisaa kelausta nain aamutuimaan.
Paivalla kavimme patonkipiitsilla uimassa ja ottamassa aurinkoa. Sain kauniin pinkin "rusketuksen" ja sitten kavimme ulkona syomassa. Loysimme harvinaisen huonon ja kalliin ruokapaikan ja soimme siella. Mita opimme: ala mene hyvan nakoisiin ruokapaikkoihin. Huomenna ajattelin syoda taas halvalla huonon nakoisessa paikassa. Ehka silloin saisi taas parempaa ruokaakin.
Illalla vedimme nopeutta treeneissa, soimme iltapalaa ja pelasimme peleja. Havisin kerran Tuffikselle (valmentaja) biljardissa, voitin kerran sita ennen ja voitin kerran pingiksessa. Hyva paiva pulkassa, nyt toiselle illalliselle, suihkuun ja nukkumaan.
Uula kuittaa.

3 comments:

Pellava Smith said...

kivalta vaikuttaa,
onks se british school niinku normisti
joku sisäoppilaitos?

Tykkään lukea näitä sun juttuja,
hauskaa et kirjoitat taas.

no heeeiiiiii taas!

Uula said...

Kun en oo ihan varma. Taalla on siis takalaisia ja jotain muitakin ihan opiskelemassa ja sitte treenaajia. Mut luulisin et on siis kun niilla on univormut ja kaikki ja taa on aika iso paikka keskella viidakkoa.

salla said...

just hyvä kun sä meet aina toiselle aamupalalle, toiselle illalliselle :DD poika sua alkaa oleen ikävä