Tuesday, December 22, 2009

En voi uskoa, etta kohta on joulu!
Taalla ei muovisesta joulukuusesta huolimatta oikein sateile joulutunnelma. Aurinko paistaa ja varjossa on yli 30 astetta lamminta. Treeneistakaan ei ole kauheasti joululomaa, hyva niin.
Meilla on ollut nyt useamman paivan ajan erittain kovat treenit menossa. Mitaan muuta ei ole oikein jaksanut tehdakaan kuin treenata. Valilla olemme pelanneet pingista, biljardia ja lentopalloa, mutta suurin osa ajasta on mennyt nukkumiseen, syomiseen ja treenaamiseen.
Tanaan on kuitenkin kokonaan vapaapaiva ja olemme valmistautuneet saaren etelakarkeen menemiseen. Kata Beach pitaisi olla Phuketin paras surffipaikka ja olemme tilanneet kyydin sinne. Peukut pystyyn uudelle aallonmetsastykselle!
Meilla on jouluaaton aamuna ja joulupaivan illalla treenit, mutta siina valissa tama koulu menee kiinni. Meidat viedaan siksi aikaa ilmaiseksi Phuketin laheiselle Paratiisisaarelle vuorokaudeksi. Luvassa on kuulemma valkoista hiekkaa ja snorklausta. Kuulostaa hyvalta!
Iloista joulunodotusta!
Uula

2 comments:

auski said...

kiitos uula joulukuulumisista, täällä kotona on kohta puoli metriä lunta, eilen ja toissapäivänä piti tehdä lumityöt kolmeen kertaan. Ulkona on kaunista kuin postikortissa, rakkaita terveisiä meiltä kaikilta kotoa!

Pellava Smith said...

Ja nyt lunta on puoli metriä lisää.... *<:)