Friday, December 11, 2009

Jep, jep... aaltoja ei ole eika tule. Taa on toinen merkitys sanalle "kuollut meri". Kun mikaan ei liiku niin sen on pakko olla kuollut. Tai no olihan yhdessa paikassa sellasia 0,3 aaltosia, mutta eihan niista mihinkaan ole. Toinen ongelmahan olisi laudan vuokraaminen off-seasonin aikana. Ei varmaan ihan helpolla onnistuisi. Kysyin sita paikallisilta rannalla ja nyt on kuulemma "veto kausi" eli vesihiihtoa, vesiskoottereita ja sen sellaista. Yksin ei sellaiset huvita, mutta harkitsen sita kylla sitten myohemmin kavereiden kanssa. Toivottavasti noista hinnoista saa tinkia, silla 10minuuttia vesihiihtoa maksaa taalla hinnaston mukaan 1000batia eli 20euroa! Muistan kuitenkin itse kuluttaneeni kyseiseen harrastukseen tunteja... ei siis mikaan halpa harrastus naemma.
Aamupala sen sijaan oli erittain onnistunut. Kaikenlaisia takalaisia ja eurooppalaisia herkkuja riitti ja soinkin oikein innolla "Some people eat to live, I live to eat". Ainoa ongelma on se, etten tieda takalaisesta tippaamisesta mitaan. Kuuluuko tyontekijoille antaa vahan rahaa vai onko se loukaavaa?! Teki mieli antaa jotain pienta sille tyypille, joka kanniskeli mun lautasia keittioon, mutta en tieda kaytantoja niin en sit antanut. Onneksi ei ollut tosin rahaa mukanakaan siina kohtaa.
Kavelin surffauksen sijaan noin 10 kilometria rannalla ja katselin vahan minkalaista meno olisi tiedossa. Pyyhetta ei tullut mukaan ja tuolistahan mina en maksa, joten paatin menna ottamaan torkut. Nyt kahden tunnin paivaunten jalkeen lahden taas kopottelemaan kaupunkiin. Toivotaan etten pala.

2 comments:

hoo said...

it's called AURINKORASVA, honey. sitten ei tarvi elaa toivon varassa.

:) hauskaa paivaa!

Hilla

Pellava Smith said...

yeah, sun cream, sun lotion, jne, you got the point!

Ja voi antaa tippiä tollaisist missä joku suoraan palvelee sua, ravintolas jne, mut ei tarvi antaa paljoa, joku pieni raha.

Ja tee jossain välissä valokuvausretki!