Friday, December 18, 2009

Eilen oli shoppailupaiva.
Vedimme aamulla kovat treenit ja illalla pitemmat kelaukset.
Valissa kavimme laheisessa outletissa ostamassa aitoa, mutta suhteellisen halpaa tavaraa. Itse loysin muutamat kivat vaatteen kappaleet... farkut, t-paidan ja neuleen. Turhauttavaa on kuitenkin, etta loydan todella hienoja ja halpoja kenkia, mutta mikaan niista ei sovi minulle. Edes katukauppojen feikkikengat eivat sovi. Suomessa kokoni on noin 45, mutta taalla ne eivat sovi. Katukaupan 49 kengat eivat myoskaan sopineet. Miksi aasialaisilla on niin pienet jalat?!

3 comments:

Pellava Smith said...

Tää on vähän ikuisuus kysymys...
ehkä siellä on väkeä enemmän = vähemmän pinta-alaa /tyyppi, joten niille on kehittynyt pienemmät evät. :) Kotona on alkanu olla jo aika hyvin lunta, ja nyt on jo lämmintä ku pakkasta ei oo enää ku vähä alle kymmenen astetta... 5...6...tai 7°c.

hoo said...

lols ella hyva teoria :) isot jalat on taallakin vaivana, tanaan kenkakaupassa juoksutin kolmea (kaupan) poikaa perakanaa ettimassa mulle sopivia kenkia, MUTTA lopussa kiitos seisoo = loysin kengat!!!!!!!!! ja ne on IHANAT ja alennuksessa :) tosin piti tilata joten saan vasta ens viikolla.

uula osta jotain hassua mulle tuliaiseks (vaikken tiia millon nahaan :((, tai laheta postikortti :) osoite on hamavdil 8/39, 52652 ramat gan ISRAEL.

salla said...

:) isä ja salla lähettää terveisiä lumen keskeltä. tänään on tehty lumityöt kolme kertaa (20cm uutta lunta) odotamme uutta voimaa lapion varteen, tervetuloa kotiin!