Friday, December 25, 2009

Vedimme kunnon aamutreenin, jonka jalkeen meidat vietiin busseilla noin puolen tunnin paahan satamaan. Sielta meidat lastattiin isoon moottoriveneeseen. Vene huristeli meidat laheisella "Coral Island" -nimiselle saarelle. Meita tervehti iloisen oloiset thaimaalaiset ja turkoosi vesi. Lopun paivasta vietimme syoden, juoden ja nauttien "joulutunnelmasta". Iltapaivan suurin ohjelmanumero oli rannalla pelailu ja makoilu, mutta illalla meita odotti hieno joulujuhla. Hieno juhla-ateria ja hauska ohjelma piti kaikki iloisella mielella ja valmentajan pyynnosta lauloimme joululaulujakin. Ruotsalaisesta seurasta kun on kyse, lauloimme poraita aidin myos ruotsiksi.
Seuraavana paivana muuta uinnin ja ruokailun lisaksi ei oikein ollut ohjelmaa. Poltimme nahkamme juuri sopivasti ennen lounasta, jonka jalkeen meidat tuotiin takaisin koululle. Illalla meita odotti kovat treenit. Oli hieno, mutta jotenkin pikainen joulu. Nyt on jo alkanut arki ja treenaus.

2 comments:

auski said...

uimareissu siellä on kohta päättymässä osaltasi. tervetuloa takaisin suomeen ja myös käymään kotiin. lunta on tullut haminaan puoli metriä ja loppuviikoksi on luvassa kunnon pakkasia, joten talvea on edessä. sen mukaan pitää pukeutua ulos mennessä. tervetuloa kaukomailta kotiin

Uula said...

Kiitos :)
On vahan surullista, kun leiri loppuu. Aina tuntuu jaavan nama kesken kun on paras meininki. Onneksi olette kuitenkin kotona. Kiva tulla viettamaan myohaista joulua kotiin.