Tuesday, December 15, 2009

Tanaan vedimme kakkostreenin kuudelta aamulla. Vaikka aikaiset aamut eivat ole koskaan olleet oikein mun juttu ja vaikka aamupala valilla vahan potki vastaan, oli todella hyvat treenit! Jaksoin yllattavan hyvin ja vedin kovaa. Tuli hyva olo ja olin todella vasynyt jalkeen pain. Soimme toisen aamiaisen ja huristelimme 20 minuutin paahan Patonki piitsille.

Patong beach:lla kavimme loistavassa thai hieronnassa (oljylla), jonka jalkeen otimme aurinkoa, uimme ja paloimme parisen tuntia rannalla.

Takaisin tultuamme soimme taas ja lepailimme. Leirille saapui lisaa Lahden Uimaseuralaisia ja kolme meidan seuralaista.

Kavimme neljan aikaan iltapaivalla salilla. Vedimme kovan maksimisalin mukavalla ilmastoidulla, joskin melko vaatimattomalla, salilla. Nostin oman etukyykyn painon viidella kilolla. Sen jalkeen vedimme kovan vesivoimatreenin.

Illallisen jalkeen pelasin Tuffista vastaan muutaman pingispelin. Voitin kaksi kolmesta pelista. Nyt dataan viela hetken ja menen sitten nukkumaan.

2 comments:

hoo said...

Vahan jo ihmettelin etta mista toi patonkibiitsin nimi tulee :D mysteeri ratkesi. Se on siis Patong. Hauskan kuulonen. Puh-tonnnnngggg. Njoo.

Hauska kuulla etta treenaus sujuu hyvin! :) Ma oon ollu kaks paivaa kotona toista, kipeena :( nyyh. Huomenna meen takas toihin, vaikka mika ois, nyt saa riittaa sairaana olo.

Nauti auringosta, muista rasva... (ai mita, sanoko joku jo sulle siita? Hmm... ;))

Uula said...

Ala hei mee toihin jos oot kipee :(
parane pian